Zelf je website beheren

Een website maken was ooit een Project, met een hoofdletter P, met navrante kosten, en dito doorlooptijd. Een site die na maanden of jaren nog steeds dezelfde informatie bevat als op de dag dat hij werd opgeleverd is nog steeds geen uitzondering.

Pinsite rekent af met dat idee: snelle realisatie, lage kosten middels een abonnement a 32.50 euro per maand, inclusief SSL, dat even snel ook weer beeindigd kan worden, en toegespitst op dynamische informatie, en dus, noodzakelijk, zo eenvoudig onderhoudbaar dat iedereen het moet kunnen. En uiteraard ook goed bruikbaar op smartphones en tablets.

Mede als gevolg van een eenvoudige filosofie: in een realisatietraject van 1,2 of 3 bijeenkomsten komen we vormgeving overeen: kleuren, lettertypes etc; daar heb je als eigenaar daarna niets meer mee te maken: je richt je nog alleen maar op de inhoud: afbeeldingen en tekst.


Het totale kostenplaatje:
- 135 euro eenmalige inrichtingskosten
- 32.50 euro per maand abonnement incl hosting en SSL
- optioneel mail-pakket voor 4 euro per maand
- per maand opzegbaar; minimum looptijd 1 jaar

- we starten met een bestaande huisstijl, logo etc, en gaan uit van een van de bestaande website-templates. de kosten van ontwikkeling van nieuwe huisstijl of geheel nieuwe website-template in overleg.


Interesse?
Bel 06 2040 2040 - roger van montfort
moxs@maastrichtweb.nl


Op de levering van een Pinsite zijn de Algemene Voorwaarden van Moxs van toepassing.


t 06 2040 2040

moxs@maastrichtweb.nl